Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  αλλο σκάμα η υδρευση και αλλο η αποχετευση ομως. όπως και να έχει, πρέπει να κλείσουν όλες και από την δευαβ και από τον δημο όσα σημεία χάλασαν από τα αποχιονιστικά και τον πάγο.....
  για την ακρίβεια θέλει να πέσει σχεδόν σε όλο το χωριό ασφαλτικό, αν και εγώ θα ήθελα αν γινόταν κάτι, να ήταν κυβολιθικό οδόστρωμα και το χειμώνα τα γκρέιντερ να καθαρίζουν το δρόμο από το πολύ χιόνι και να υπάρχει ενα μικρό στρώμα χιονιού με γαρμπίλι που θα αυξάνει τη τριβή για να μην γλιστράει ο κόσμος.

  Σχολιασμός


  • #17
   Το κυβολιθικό είναι όντως πολύ όμορφο, δεν ξέρω πόσο όμως θα μπορέσει να διατηρηθεί ανέπαφο από τον πάγο και απο τα μηχανήματα

   Σχολιασμός


   • #18
    sto monaxo kai se alles poleis pou xionizontai antexei. to thema einai sta maxairia twn apoxionistikwn... syggnomh g ta greeklish alla grafwxapo kin. 21 vathmous twra sto xwrio.

    Σχολιασμός


    • #19
     • Μεγάλη κουβέντα και ένταση για τα σκουπίδια στο Σέλι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, έπειτα από αναφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας Θόδωρου Θεοδωρίδη ότι δεν έχει επαρκές προσωπικό και επιβάλλεται η βοήθεια των δημοτών για την καλή εικόνα στις πόλεις και τα χωριά μας.
     Για προσβολή στην εικόνα του Σελίου, μίλησε λίγο αργότερα ο κ. Γκαμπέσης.
     "Βρωμίσαμε στο Σέλι, αλλάξτε αντιδήμαρχο, δεν μπορεί ο άνθρωπος…", σχολίασε με σκληρότητα ο πρόεδρος της τοπικής ενότητας Σελίου Παναγιώτης Πιτούλιας.
     "Δεν θα μας υποδείξετε εσείς τι θα κάνουμε", αντέδρασε άμεσα η δήμαρχος κ. Ουσουλτζόγλου.
     "Νυχθημερόν εργάζεται σε όλον τον δήμο με μόλις 15 άτομα προσωπικό ο Θεοδωρίδης", σχολίασε ο κ. Βοργιαζίδης.
     "Δεν θα σας κάνω τη χάρη να παραιτηθώ. Εσείς κάνετε καλαμπούρι εδώ. Εγώ παράτησα επιχείρηση για να βοηθήσω τον δήμο μου", απάντησε ο κ. Θεοδωρίδης.
     "Νικομήδεια και Λυκογιάννη αστράφτουν από καθαριότητα επειδή από εκεί παίρνεις τις ψήφους", επέμεινε ο κ. Πιτούλιας.
     "Είναι άδικο υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες να χτυπάτε την καθαριότητα", έκλεισε το θέμα η δήμαρχος, σχολιάζοντας ότι "τα σπίτια μας τα θέλουμε καθαρά, αλλά τον δημόσιο χώρο τον βρωμίζουμε" .
     www.epea.com.gr

     Σχολιασμός


     • #20

      Σχολιασμός


      • #21
       Υπέρ του Αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο ο δήμος Βέροιας

       Με κατά πλειοψηφία απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας εξέφρασε θέση υπέρ της κατασκευής του Αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο. Υπέρ της κατασκευής τάχθηκε όλη η παράταξη Τσαβδαρίδη και σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής. Κατά ψήφισαν οι δυο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιωάννα Σοφρόνωφ, Γιώργος Μελιόπουλος, ο επικεφαλής των "Ενεργών Πολιτών" Γιάννης Αγγέλογλου και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας Χρήστος Κούτρας, Βέτα Αρχοντάκη, Χριστίνα Γεωργιάδου. Λευκό ψήφισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μαυροκεφαλίδης.
       Αυτοί που ψήφισαν υπέρ της κατασκευής του πάρκου, υποστήριξαν ότι η επένδυση θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, θα φέρει στον τόπο χρήματα από τα αντισταθμιστικά οφέλη και θα παράξει "καθαρή" ενέργεια.
       Από την άλλη πλευρά, αυτοί που καταψήφισαν, υπογράμμισαν ότι θα προκληθεί ζημιά στο περιβάλλον, ότι δεν θα μειωθούν οι ρίποι από την καύση λιγνίτη και ότι η ενέργεια που θα παραχθεί θα πουληθεί ακριβά στην ΔΕΗ και θα ανεβάσει το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά.
       Από αυτούς που ψήφισαν υπέρ της κατασκευής του Αιολικού υιοθετήθηκαν και οι παρακάτω παρατηρήσεις που έθεσε στην εισήγησή του ο εισηγητής Γιάννης Σημανίκας.
       • Η διάθεση όλων των πλεοναζόντων εκσκαφών από κάθε πηγή , στο σύνολο του όγκου τους να γίνει αποκλειστικά σε νόμιμους αποθεσιοθαλάμους .
       • Να εκπονηθεί από τον φορέα υλοποίησης του έργου Ειδική Υδρογεωλογική Μελέτη, η οποία θα εξετάσει την πιθανότητα επηρεασμού ή εξαφάνισης σημείων υδροληψίας (πηγές – γεωτρήσεις) που υδροδοτούν τους οικισμούς οι οποίοι βρίσκονται στα κατάντη των περιοχών εγκατάστασης των Α/Γ .
       • Να εκπονηθεί από τον φορέα υλοποίησης του έργου ειδική μελέτη επιπτώσεων στην ορεινή κτηνοτροφία .
       • Η απομάκρυνση του συνόλου των εγκαταστάσεων και η αποκατάσταση του περιβάλλοντος μετά το πέρας λειτουργίας του έργου, θα γίνουν αποκλειστικά με ευθύνη και μέσα του κυρίου του έργου .
       Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν και απάντησαν σε ερωτήματα δημοτικών συμβούλων και φορέων, εκπρόσωποι της εταιρείας που θα κατασκευάσει το πάρκο. Προβληματισμούς για την ζημιά που μπορεί να προκληθεί στο περιβάλλον και στην χλωρίδα και πανίδα της περιοχής έθεσαν οι εκπρόσωποι του Κυνηγετικού Συλλόγου και της εθελοντικής ομάδας "Ανθρώπινο δυναμικό".
       http://www.pliroforiodotis.gr

       Σχολιασμός


       • #22
        Σέλι δημοτικό διαμέρισμα Δήμου Βέροιας άμεση ανάγκη παρεμβάσεων ΤΩΡΑ!!!

        Οι εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το χωριό ειναι επιεικώς απαράδεκτη!!!

        Οι Παιδικές χαρές σε αθλια κατάσταση μαζι με τα πάρκα, πάρκινγκ, και το γήπεδο μπάσκετ οπως είχαμε αναφερθεί και παλιότερα σε κατασταση ''πράσινης ανάπτυξης''... ''νεος οικολογικος χλοοταπητας''
        Εικόνες εγκατάλειψης!!!

        Οι δε δρόμοι μέσα στο χωριό, γεμάτοι επικίνδυνες τρύπες, κίνδυνος για πεζούς, οδηγούς και οχήματα. Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων από τον δήμο Βέροιας...

        ΤΩΡΑ όχι παραμονή δεκαπενταύγουστου!!!

        Σχολιασμός


        • #23
         http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-LhthYdDqRU

         Σχολιασμός


         • #24
          Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Σελίου από τον δήμο...

          Aπό χθες το πρωί ξεκίνησε εκστρατεία καθαριότητας από τον δήμο Βέροιας στο χωριό σίγουρα δεν είναι σύμπτωση και έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ξηρολίβαδο μεταξύ Θεοδωρίδη-Πιτούλια...

          ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

          -Βγάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας και τα αποθηκεύουμε προσωρινά στους κάδους τις ημέρες και τις ώρες που περνά το απορριμματοφόρο.
          -Μέσα στους κάδους τοποθετούνται μόνο οικιακά απορρίμματα. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα απορριμματοφόρα.
          -Για Μπάζα και ογκώδη αππορηματα οφείλουμε να ειδοποιήσουμε απο πριν την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.
          -Όταν ο κάδος γεμίσει, δεν τοποθετούμε σακούλες στο πλάι του, αλλά τις κρατάμε σπίτι μέχρι να αδειάσει ο κάδος.

          Σχολιασμός


          • #25
           Στο χωριο να αναφερω λειτουργει μια χαρα η adsl 2 ΜΒ γραμμη του οτε που εχω.

           Σχολιασμός


           • #26
            Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.Η Δήμαρχος συναντήθηκε αρχικώς με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, κ. Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο, όπου είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει σχετικά με τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στην υλοποίηση ενταγμένων έργων στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».
            Συγκεκριμένα, η κα. Ουσουλτζόγλου ζήτησε από τον Ειδικό Γραμματέα την επίσπευση της διαδικασίας πίστωσης των έργων «Ανάδειξη Οικισμού Σελίου», προϋπολογισμού 899.930,38€ και «Προμήθεια Πινακίδων για τη σήμανση των Αξιοθέατων και Μνημείων στη Βεργίνα», προϋπολογισμού 54.366,00€.
            Από τη μεριά του ο κ. Θεοχαρόπουλος άναψε το πράσινο φως για τη δημοπράτηση των έργων, διαδικασία για την οποία ο Δήμος Βέροιας ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατόν τα δυο αυτά σημαντικά έργα για την περιοχή.

            Σχολιασμός


            • #27
             πιο μεγάλο μπ****λο χωριό δεν έχω ξαναδει ποτε μου!!!! , τρυπες εδω, τρυπες εκεί, μπάζα παρα πέρα... ελεος δηλαδή................ Η δευαβ δεν βλέπει πως το χωριό εχει διαλυθεί τελείως????? πάλι θα έρθει ο χειμώνας και οι δρόμοι θα μείνουν στη μοίρα τους...... δεν πρέπει να κάνει και ο εργολάβος κανένα συμμάζεμα??????
             Last edited by dimit; 25-09-12, 20:43.

             Σχολιασμός


             • #28
              την κυριακη που ημουνα επανω αυτο αναρωτιομουνα και γω...

              Σχολιασμός


              • #29
               Αρχική Δημοσίευση από dimit Εμφάνιση μηνυμάτων
               πιο μεγάλο μπ****λο χωριό δεν έχω ξαναδει ποτε μου!!!! , τρυπες εδω, τρυπες εκεί, μπάζα παρα πέρα... ελεος δηλαδή................ Η δευαβ δεν βλέπει πως το χωριό εχει διαλυθεί τελείως????? πάλι θα έρθει ο χειμώνας και οι δρόμοι θα μείνουν στη μοίρα τους...... δεν πρέπει να κάνει και ο εργολάβος κανένα συμμάζεμα??????
               Για να δούμε τώρα τι θα γίνει που έφυγε και ο χειμώνας.....

               Σχολιασμός


               • #30
                Αρχική Δημοσίευση από dimit Εμφάνιση μηνυμάτων
                Για να δούμε τώρα τι θα γίνει που έφυγε και ο χειμώνας.....
                τι να γίνει; τα όποια έργα θα γίνουν στις αρχές του Αυγούστου, για να ενοχληθεί ο κόσμος.
                Σέλι forever!

                Σχολιασμός

                Working...
                X