Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Τιμές σταθερές στο ΧΚπηλίου

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Τιμές σταθερές στο ΧΚπηλίου

  Αγριόλευκες 20/10/2 005,
  Αγαπητοί φίλοι ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,
  Το βράδυ πρέπει να’πεσε η θερμοκρασία στα μείον , όπως προδίδει η πρωινή παγωμένη «πασπάλη».
  Τώρα παγωνιά και ήλιος.Οι δουλειές προχωρούν κανονικά βάση σχεδίου.
  Οι δουλειές της καθημερινήςλειτουργίας και της ετήσιας συντήρησης.
  Οι δουλειές της ανάπτυξης αναμένονται το ερχόμενο καλοκαίρι.
  Για την «ανάπτυξη» θα επανέλθω ,όταν το επιτρέψουν οι τρέχουσες δουλειές και υποχρεώσεις. Πάντως θεωρώ σημαντικούς τους προβληματισμούς περί βιωσιμότητας και περί επέκτασης στην περιοχή νοτιότερα της κορυφής ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ . Σύντομα θα ανέβει μια φωτό από google για να γίνω πιο κατανοητός.

  Μια είδηση πρός το παρόν?
  Οι τιμές της ερχόμενης περιόδου θα παραμείνουν σταθερές παρόλες τις αυξητικές πιέσεις λόγω αύξησης ΦΠΑ και λοπών λειτουργικών εξόδων.
  Ελπίζουμε να εκδώσουμε περισσότερες κάρτες έστω και με μικρότερο περιθώριο κέρδους μειώνοντας την ψαλίδα μεταξύ κόστους και ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών βελτιώνοντας αργά αλλά σταθερά την τουριστική μας εικόνα .
  Ελπίζω βέβαια να μας βοηθήσει και ο ερχόμενος χειμώνας μιας και οι δυό τελευταίοι χειμώνες ήταν απο τους χειρότερους χιονοδρομικά...

  Πάνος Δρίβας
  Διευθυντής ΧΚΠηλίου

 • #2
  Πολύ καλή κίνηση κ.Δρίβα στο θέμα των τιμών.Δυστυχώς είμαι μακρυά και ο ΟΣΕ και το ΚΤΕΛ δεν εξυπηρετούν για ημερήσια εκδρομή.Μακάρι να σάς μιμηθούν και οι υπόλοιποι διευθυντές των Ελληνικών Χιονοδρομικών Κέντρων.

  ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
  ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

  Σχολιασμός


  • #3
   Καλό χειμώνα κι από μένα κ. Δρίβα με πολλά χιόνια. Για τις τιμές στις κάρτες τι να πώ; Απλά δείχνεται ότι σέβεστε τους χιονοδρόμους που σας επισκέπτονται όπως τόνιζα διαρκώς πέρισυ μετά από κέθε επίσκεψή μου στο χκ. Εύχομαι τα σχέδια ανάπτυξης να γίνουν το συντομότερο δυνατό για να μεγαλώσουν κι άλλο οι δυτατότητες του κέντρου. κάτι διάβασα για ανάπτυξη του χκ στην απέναντι πλαγιά κάτω από το ραντάρ και δημιουργία χκ τριών κορφών. Ισχύουν όλα αυτά ή ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας;

   Φιλικά, Γιάννης

   Σχολιασμός


   • #4
    Καλησπέρα και καλό χειμώνα και από εμένα.

    Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος και φίλος του χιονοδρομικού που να μην επικροτεί την κίνηση του παγώματος των τιμών.

    Είμαι σίγουρος οτί με την βοήθεια και του καιρού ο κόσμος θα ανταμοίψει για άλλη μια φορά το βουνό των Κενταύρων ειδικά μετά απο αυτήν σας την κίνηση.

    Καλές δουλειές με πολλά χιόνια!!!

    Σχολιασμός

    Working...
    X