Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2017-2018

Collapse
Καρφιτσωμένο Θέμα
X
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  ΤΕΡΑΣΤΙΑ μέρα χτες- φλερτάρει με το να ήταν η καλύτερη της χρονιάς από άποψη συνθηκών. Ελαφριά πούδρα, άπνοια, ήλιος (καταπληκτική ορατότητα). Στο ΧΚ (κλειστά λιφτ) γυριζόταν και ένα διαφημιστικό στη Θέτιδα και υπήρχαν και άλλοι σαν και μένα που περπάτησαν ή έκαναν στο πάρκο. Μερίκες φωτό από την πεζοπορία για τσούλιμα στη (μαύρη) Στύγα.
  Attached Files
  'Mimicry returned as menacing mockery'
  H. Bhabha.

  Σχολιασμός


  • #47
   Στείλε τις φωτος στην διοίκηση...να τις κάνουν κορνίζα...με υποσημείωση το λόγο της μη επάρκειας και ασφάλειας για χιονοδρομία....

   Σχολιασμός


   • #48
    Το ξέρουν διότι ήταν και οι ίδιοι πάνω στο ΧΚΚ την μέρα εκείνη. Δια ζώσης δεν λένε καν ότι έκλεισαν για λόγους συνθηκών. Ο λόγος ήταν αποκλειστικά οικονομικός, στη λογική ότι από τέλη Μάρτη πέφτει ο κόσμος και δεν είναι επικερδές το κέντρο. Το μόνο που πρέπει να εμπεδώσουν οι χιονοδρόμοι είναι ότι το συγκεκριμένο ΧΚ ΔΕΝ είναι για ανοιξιάτικη χιονοδρομία (και ΔΕΝ έχει αξιόπιστη λειτουργία καθώς πάμε στα τέλη Μάρτη) ενόψει της πολιτικής αυτής, εκτός αν φυσικά αλλάξει κάτι στην προσέγγιση τους, το οποίο και ελπίζω.
    'Mimicry returned as menacing mockery'
    H. Bhabha.

    Σχολιασμός


    • #49
     Β. Περίοδοι λειτουργίας – Ωράριο

     1. Χειμερινή περίοδος λειτουργίας του Χ.Κ.Κ. θεωρείται το χρονικό διάστημα από 15.12.2016 έως 15.04.2017, κατά την οποία θα παρέχονται υπηρεσίες στους επισκέπτες ανάλογα με την χιόνωση.


     2. Υψηλή περίοδος θεωρείται το χρονικό διάστημα από 24.12.2016 έως 06.01.2017, τα Σαββατοκύριακα και οι ημέρες αργιών της χειμερινής περιόδου, κατά την οποία ισχύουν οι αντίστοιχες τιμές εισιτηρίων υψηλής περιόδου.

     3. Χαμηλή περίοδος θεωρείται όλο το χρονικό διάστημα χειμερινής περιόδου πλην της υψηλής περιόδου, κατά την οποία ισχύουν οι αντίστοιχες τιμές εισιτηρίων χαμηλής περιόδου.

     Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα... Ο λόγος ''οικονομικός'' θα πρέπει να αναφέρεται ρητά στους όρους χρήσης του Χ.Κ.Κ.. αλλιώς είναι ασέβεια και παραβαίνει τους όρους να το κλείνουν πρίν τις 15-04 τουλάχιστον σε μας τους κατόχους ετήσιας που αν μη τι άλλο πληρώνουμε και για ανοιξιάτικο σκι από το καλοκαίρι...μια ματιά στο facebook του snowreport να ρίξουν οι υπεύθυνοι να δουν τι αντίκτυπο είχε η πρόωρη και άκομψη λήξη της σεζόν,,, ένα event κλεισίματος και κόσμο θα μάζευε και ωραία θα ήτανε,,,

     Σχολιασμός


     • #50
      https://www.kalavrytanews.com/2018/09/20_15.html
      Ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο;
      Πρόκειται για την πρώτη φάση υλοποίησης του Master Plan; και αν ναι από που εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση;
      Αν ισχύει πάντως είναι πολύ ευχάριστο νέο! Μακάρι, γιατί το Χ.Κ.Κ. τα τελευταία δύο χρόνια με τα έργα στον Παρνασσό έχει μείνει αρκετά πίσω..
      Τὸ ξέρω ὅτι ἤσουν καὶ πρὶν
      γεννηθῶ. Τὸ ὕψος σου
      πάντως βγῆκε ἀπὸ μέσα μου.

      Σχολιασμός

      Working...
      X