Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Mitsubishi???

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Mitsubishi???

  Έχει κάποιος άποψη για το Pajero Sport και το Outlander Turbo και ατμοσφαιρικό, on και off road;
  Κώστας

 • #2
  To Sport έχει καλύτερους χώρους απο το Outlander καθώς επίσης και καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου.
  Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ο τρίλιτρος κινητήρας που καίει τα αντερά του. Εναλλακτική λύση είναι η έκδοση 2.5 diesel με ποιο νορμαλ κατανάλωση.

  Το Outlander έχει πιο ασφάλτινο χαρακτήρα και ιδίως στην έκδοση Turbo που φοράει κινητήρα ,και όχι μόνο, EVO βάζει φωτιά στον δρόμο. Απο εκεί και πέρα σκέψου τι χρήση θέλεις να του κάνεις, πόσα είσαι διαθετιμένος να ξοδέψεις όχι μόνο κατά την αγορά αλλά και μετά σε σήματα κυκλοφορίας, ασφάλειες, κόστος καυσίμων κτλ.

  Σε πάρα πολύ γενικές γραμμές αυτές είναι οι κύριες διαφορές, αλλά πές μας για να σε βοηθήσουμε καλύτερα για τι δουλειά το θέλεις.

  Φιλικά
  Σπύρος

  "
  powder skiing is not a crime

  Σχολιασμός


  • #3
   Γνωρίζω πως τα 2 αυτοκίνητα έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και προορίζονται για διαφορετική χρήση. Ρωτάω για οδηγικές εντυπώσεις, κάτι που ακούσατε κτλ
   Κώστας

   Σχολιασμός


   • #4
    Το στοιχείο του Outlander είναι ξεκάθαρα η άσφαλτος με κάποιες επιδόσης εκτός δρόμου εννωόντας χώμα και πατημένο κατα προτίμηση. Είναι αυτό που λένε Cross Country. Το Pajero είναι ένα εντελός διαφορετικό αυτοκίνητο με βλέψεις on και off. Το στοιχείο του είναι ανάμηκτο με περισσότερη διάθεση για εκτός δρόμου. Οι ρυθμίσεις του Outlander, απο τις αναρτήσεις μέχρι και την τετρακίνηση, είναι για την άσφαλτο. Έχει έρθει Outlander σε μία εξόρμηση που είχαμε πάει και ψαχνόμασταν πώς θα επιστρέψουμε αφού κόλαγε σε κάθε νεροφάγωμα και μικρό χαντάκι.
    www.off-road.gr
    www.zookaction.gr

    Σχολιασμός

    Working...
    X