Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Σύστημα πλοήγησης στο κινητό smart2go

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Σύστημα πλοήγησης στο κινητό smart2go

  Εχοντας ήδη εμπειρία με άλλα συστήματα πλοήγησης δοκιμάσαμε το Smart2Go, όταν το εγκαταστήσαμε και το τρέξαμε σε ένα κινητό Nokia 6680 οι πρώτες εντυπώσεις μας ήταν οι εξής:
  Μετακίνηση στο χάρτη, zoom in / zoom out πολύ πιό γρήγορο αν όχι ακαριαίο. Χειροκίνητη δυνατότητα επανυπολογισμού διαδρομής για την περίπτωση που επιθυμείς να έχεις όλες τις εφικτές διαδρομές. Εντυπωσιακός ο τρόπος μεταπήδησης από τα στοιχεία ενός bookmark στο σημείο πάνω στο χάρτη. Πιό πλούσιες φωνητικές εντολές, πχ στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά ή στα 3 χιλ μπαίνετε δεξιά στον αυτοκινητόδρομο. Δυνατότητα να κατεβάζεις οδηγούς πόλης online μέσω GPRS. Δυνατότητα αποστολής τρέχουσας θέσης ή οδηγίες πλοήγησης εύκολα μέσω SMS σε τρίτους. Οταν τελειώνει η μπαταρία δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση όπως συμβαίνει με τα PDA.
  Για περίσσοτερες πληροφορίες παραθέτουμε στο http://shop.snowreport.gr/gr/Details.asp?ProductID=97 το εγχειρίδιο χρήσης της Telenavis.
  Ισως το μόνο αρνητικό σημείο που βρήκαμε είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη χάρτες για πολλές πολείς στην Ελλάδα όπως γίνεται στη περίπτωση του Destinator PN.
  Δύο επιπλέον σχόλια:
  Οταν μιλάς στο τηλέφωνο φυσικά δεν βλέπεις τον χάρτη, οι φωνητικές εντολές σταματούν.
  Tο bluetooth handsfree δεν μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα με το GPS bluetooth.

  Το σίγουρο είναι ότι τα συστήματα πλοήγησης έχουν μπει ήδη στα κινητά και λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα!
  Edited by: snowreport
  20 χρόνια Snow Report
Working...
X