Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

cat ski στην ΟΙΤΗ

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • cat ski στην ΟΙΤΗ

  Πρόγραμμα:
  Σάββατο, 23 Ιανουαρίου: αναχώρηση από την πλατεία της Κηφισιάς στις 6:30 το πρωί. ’φιξη στο Καταφύγιο Οίτη στις 9:30. Στις 10:00 αναχωρούμε με το ρατράκ για την κορυφή του Ξεροβουνίου για σκι και snowboard έως και τις 16:00 με ένα μικρό διάλειμμα για τσίπουρα και μεζεδάκια. Ένα απολαυστικό δείπνο θα μας περιμένει στο καταφύγιο (NORTH) όπου θα διανυκτερεύσουμε, για να ανακτήσουμε δυνάμεις για τη δεύτερη μέρα εξόρμησης στο βουνό.
  Κυριακή, 24 Ιανουαρίου: πρωινό στις 8:00 και αναχώρηση για τις πλαγιές της Οίτης για ski και snowboard έως τις 16:00. Μετά από μία κούπα ζεστό καφέ, αναχωρούμε από το Καταφύγιο Οίτη στις 18:00. ’φιξη στην Αθήνα στις 21:00.
  Η εκδρομή απευθύνεται σε skiers και snowboarders μεσαίου επιπέδου ενώ για όσους δε διαθέτουν εξοπλισμό τους παρέχεται δωρεάν από το Καταφύγιο. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων (εάν πρόκειται για παραπάνω από έναν) στο e mail: vasilis@katafygio-oiti.gr
  Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (συνολικά 14) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ελάχιστη συμμετοχή: 5 άτομα. Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 125 ευρώ. Σε περίπτωση αναβολής λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως. (τηλεφωνο επικοινωνιας :6936944300)
  να παρουμε τα βουνά...
  http://www.katafygio-oiti.gr/
  http://www.meteo.gr/stations/mavrolithari/
Working...
X