Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Φάλαινα άφησε το νεκρό μωρό της έπειτα από δύο εβδομάδες

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Φάλαινα άφησε το νεκρό μωρό της έπειτα από δύο εβδομάδες

  Η θηλυκή φάλαινα που οι μελετητές της ονόμασαν Tahlequah, ή J35, φαίνεται πως αποφάσισε να εγκαταλείψει το νεκρό της μωρό έπειτα από δύο εβδομάδες, καθώς εντοπίστηκε να κολυμπά κοντά στο νησί San Juan Island, το Σάββατο χωρίς αυτό.

  Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στη Λήμνο
  Ελλάδα: Οι περισσότεροι κεραυνοί των τελευταίων 14 ετών έπεσαν τον Ιούλιο  skai.gr/huffost
  Δημοσίευση: 13/08/2018 - 19:13 Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2018 - 19:131 σχόλιο
  Πηγή:Twitter SHARE IT  Αντιμέτωποι με ένα ιδιαιτέρως σπάνιο φαινόμενο εκδήλωσης πένθους, ήρθαν επιστήμονες, παρατηρώντας μια φάλαινα όρκα.

  Το θηλαστικό φαίνεται πως συνέχιζε να περιφέρει μαζί του στα νερά του Ειρηνικού ωκεανού, το κουφάρι του νεκρού μωρού του, για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων.

  Η θηλυκή φάλαινα που οι μελετητές της ονόμασαν Tahlequah, ή J35, φαίνεται πως αποφάσισε να εγκαταλείψει το νεκρό της μωρό έπειτα από δύο εβδομάδες, καθώς εντοπίστηκε να κολυμπά κοντά στο νησί San Juan Island, το Σάββατο χωρίς αυτό.  Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κέντρου μελετών για φάλαινες, Κen Balcomb, η 20χρονη φάλαινα, φαινόταν υγιής παρά το σοκ το οποίο υπέστη.

  Η Tahlequah προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, όταν και εντοπίστηκε να κουβαλά μαζί της το μωρό της που απεβίωσε μισή ώρα μετά τη γέννηση του στις 24 Ιουλίου.

  Πηγή: Huffpost

  Άρθρα που παραπέμπουν εδώ


  Tags: όρκα, Φάλαινα, μωρό  Πηγή: http://www.skai.gr/news/environment/...#ixzz5OBVKDi3A
  Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

  23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Working...
X