Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Καταιγίδα στην Αθήνα και ΕΜΥ

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Καταιγίδα στην Αθήνα και ΕΜΥ

  1μιση ώρα μέτριας εντάσης καταιγίδας ήταν αρκετή για να βάλουμε σήμερα αρκετά χιλιοστά στα σταγονόμετρα μας στην Αθήνα. Η ΕΜΥ αργοπόρησε να εντοπίσει το φαινόμενο και μόνο όταν αυτό έφθανε στο τέλος του εξέδωσε έκτακτο δελτίο. Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία να εντοπίσει επακριβώς τη σφοδρότητα και το τόπο εκδήλωσης αλλά τελευταία παραπατάει συχνά. Θυμίζω τη μεγάλη γκάφα πριν 15 μέρες με το εντελώς άστοχο έκτακτο για την Αττική που φυσικά είχε ξαστεριά όλη τη νύχτα. Πιθανόν η εν λόγω περίοδος ως μεταβατική να δυσκολεύει την ΕΜΥ. Το θέμα είναι ότι δήλωνε το μεσημέρι στα δελτία της τηλεόρασης ότι η Αθήνα έχει μικρή πιθανότητα για βροχή σήμερα, μηδενική σχεδόν για καταιγίδα και ότι αν εκδηλωθούν φαινόμενα αυτά θα είναι πολύ μικρής έντασης και διάρκειας και τοπικού χαρακτήρα. Ακριβώς διαφορετικά στη πράξη. Κρίμα γιατί είμαι από τους φανατικούς υποστηρικτές της ΕΜΥ "

 • #2
  FANATIKOS TIS EMY?????

  RE FILARAKI AYTOI PERSI EGBAZAN EKTAKTA META APO TIS KAKOKAIRIES MONO KAI MONO GIA NA MIN KANOYN KANENA LATHOS,KAI TOYS KRAZEI O KOSMOS,...
  eimai kynigos oxi dolofwnos

  Σχολιασμός


  • #3
   Συμφωνώ, τραγικά λάθη αλλά δε παύει αυτοί να είναι οι επιστήμονες και όχι εμείς. Φαίνεται όμως ότι αρκετές φορές βαριούνται να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αυτό σε όλα τα επαγγέλματα στοιχίζει. Εμείς που το κάνουμε με πιο μεράκι μερικές φορές πέφτουμε πολύ πιο μέσα...Αλλά είπαμε.Αυτοί είναι οι επιστήμονες διότι αυτό σπουδάσανε.

   Σχολιασμός

   Working...
   X