Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 13-05-2013 έως 19-05-2013

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 13-05-2013 έως 19-05-2013

  Καλημέρα σε όλους,

  Με βροχές και τοπικές καταιγίδες ξεκινάει η βδομάδα. Βελτίωση του καιρού αναμένεται μεσοβδόμαδα με τις μεσημεριανές όμως αστάθειες να διατηρούνται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ΝΝΑ ανέμων. Τοπικές βροχές την Παρασκευή στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια τμήματα της δυτικής Ελλάδας και υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες. Τοπικές βροχές το Σάββατο σε αρκετές περιοχές αλλά με σταδιακή βελτίωση. Καλές γενικά καιρικά συνθήκες την Κυριακή εκτός από τα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.  Πιο αναλυτικά:

  Δευτέρα 13-05-2013: Νεφώσεις αστάθειας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα ηπειρωτικά ορεινά της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς καθώς και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν στην ανατολική Στερεά ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (>2000μ). ’νεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο έως ισχυροί, στο Κρητικό από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

  Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Προς το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα σημειωθούν στα βόρεια και βορειοανατολικά ορεινά του νομού και θα εκδηλωθούν παροδικές μπόρες ή τοπικές καταιγίδες. Ένταση των φαινομένων αναμένεται αργά το απόγευμα στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού. ’νεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός προς το μεσημέρι. ’νεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Τρίτη 14-05-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο νότιο Ιόνιο, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενδέχεται να σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στην Ήπειρο και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες. ’νεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  Αττική: Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς τα ξημερώματα κυρίως στα ανατολικά του νομού. Σταδιακά πάντως και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. ’νεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης νωρίς το πρωί και θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Τετάρτη 15-05-2013: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές μπόρες νωρίς το πρωί στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά τμήματα της δυτικής Μακεδονίας, της ανατολικής Μακεδονίας, την δυτικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. ’νεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Ιόνιο από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο από τα δυτικά.

  Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και ενδέχεται - μικρή πιθανότητα - να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. ’νεμοι αρχικά από Β/ΒΒΔ μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε νότιους μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Πέμπτη 16-05-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης πυκνότερες στην Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Αργά το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στις περισσότερες περιοχές της δυτικής Ελλάδας. ’νεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Ιόνιο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης σε ισχυρούς και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο και σε υψηλά κατά τόπους επίπεδα στην βορειοδυτική Πελοπόννησο - τοπικά έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

  Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι αρχικά από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις, σταδιακά και μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Παρασκευή 17-05-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν πυκνές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης και τοπικές νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, το βόρειο Αιγαίο και την ανατολική Θεσσαλία και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. ’νεμοι από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά επίπεδα στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, την δυτική Στερεά (κάμπος Αγρινίου), στην ανατολική Στερεά (κάμπος Κωπαΐδας) και στην νοτιοδυτική Θεσσαλία (Καρδίτσα) και τοπικά έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

  Αττική: Πυκνές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης και τοπικές νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ανατολικά του νομού και υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές ψεκάδες. ’νεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Υψηλά ποσοστά υγρασίας τις πρωινές ώρες με πιθανότητα χαμηλής νέφωσης ή τοπικών ομιχλών.

  Θεσσαλονίκη: Πυκνές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν και νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης μετά το μεσημέρι σε μέτριους και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Υψηλά ποσοστά υγρασίας τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών ομιχλών.

  Σάββατο 18-05-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την ανατολική Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας τις απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και την νότια Πελοπόννησο όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες. ’νεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά, σε άνοδο στην νοτιοανατολική νησιωτική χώρα.

  Αττική: Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών νωρίς το πρωί. Βελτίωση του καιρού στην συνέχεια με ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά και μετά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις αστάθειας. ’νεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Σαρωνικό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στα γύρω ορεινά. ’νεμοι από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Κυριακή 19-05-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. ’νεμοι από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο δυτικό Κρητικό και το Θρακικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

  Αττική: Αίθριος καιρός. ’νεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

  Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι αρχικά από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν/ΝΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

  Προγνωστικός χάρτης Αττικής
  Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης
  Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών


  Επόμενη βδομάδα:

  Η επόμενη βδομάδα (20 έως 26 Μαΐου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται μεσοβδόμαδα με τοπικές βροχές και ενίσχυση των ΒΒΔ ανέμων.

  YouWeather.com
  www.YouWeather.com

  Life is an adventure!

 • #2
  καλή επιτυχία. στο θέμα των θερμοκρασιών όμως νομίζω θα βγει πολύ οφφ η πρόγνωση. ειδικά παρασκευή πιστεύω θεσσαλονίκη θα κάνει χαλαρά ένα 30αρι και αθήνα 32

  Σχολιασμός


  • #3
   Τάσο την Παρασκευή πέρα από τις πολύ πυκνές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας θα υπάρχει και ένα ΝΝΑ ρεύμα το οποίο δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση την Αθήνα για υψηλές θερμοκρασίες παρά το 20+ στα 850hPa. Παραθέτω το μετεώγραμμα των νεφώσεων στην Αθήνα με νεφώσεις από τα 5000-8000μ σε συγκέντρωση 60-100%: http://www.youweather.com/weather_fo...ms2.php?cid=14
   Παρόμοιες καιρικά συνθήκες και στην Θεσσαλονίκη με νεφώσεις από τα 4800-7500μ σε συγκέντρωση 30-80%: http://www.youweather.com/weather_fo...ms2.php?cid=39

   Επιπρόσθετα και στις δύο περιοχές λόγω αυξημένης υγρασίας νωρίς το πρωί θα έχουμε πιθανόν ομίχλες μεταφοράς οι οποίες ενδεχομένως να φτάσουν μέχρι τα παράλια της Αθήνας. Στην Θεσσαλονίκη η πιθανότητα είναι υψηλότερη και πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα στις αεροπορικές μετακινήσεις.
   www.YouWeather.com

   Life is an adventure!

   Σχολιασμός


   • #4
    Δημήτρη για το πσκδ τι βλέπεις για αρτα; Βροχουλες;
    sigpic

    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

    Σχολιασμός


    • #5
     Την Παρασκευή θα έχουμε βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με σχετική αστάθεια στο Ιόνιο. Πάντως οι βροχές επειδή θα προέρχονται από νεφώσεις μέσου και μεγάλου υψομέτρου πχ Αθήνα μετεώγραμμα νεφώσεων: http://www.youweather.com/weather_fo...ms2.php?cid=14
     θα εμπεριέχουν και αρκετή σκόνη.
     Για την ’ρτα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα βροχής αλλά μόνο κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις.
     Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά καλός με άνοδο της θερμοκρασίας λόγω της απομάκρυνσης των νεφώσεων και αρκετά υψηλών θερμοκρασιών στα 850hPa.
     www.YouWeather.com

     Life is an adventure!

     Σχολιασμός


     • #6
      Ευχαριστω δημητρη
      sigpic

      ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

      Σχολιασμός


      • #7
       Καλημέρα σε όλους,

       Αίθριος καιρός το Σάββατο με αστάθεια τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά. Νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης την Κυριακή το πρωί με σταδιακή βελτίωση του καιρού. ’νεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Την Κυριακή στο Κρητικό θα πνέουν από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο και σε υψηλά επίπεδα - τοπικά έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.       Πιο αναλυτικά:

       Σάββατο 18-05-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες στην Θράκη και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων. Μετά το μεσημέρι στην Θράκη ενδέχεται να σημειωθούν και τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αναπτύξεις νεφώσεων αστάθειας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στον βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Κρήτη. ’νεμοι στο Αιγαίο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Ιόνιο από ΒΒΔ/ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης. Θερμοκρασία σε άνοδο και τοπικά στην Λακωνία, την βορειοδυτική Πελοπόννησο, τον κάμπο της Κωπαϊδας και την ανατολική Φθιώτιδα έως τους 33 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Θεσσαλία ενδέχεται να αγγίξει και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

       Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα. ’νεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Νωρίς το μεσημέρι στα ανατολικά προάστια ενδέχεται να αγγίξει και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

       Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μέσης και υψηλής διαστρωμάτωσης νωρίς το πρωί. Σταδιακά πάντως και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. ’νεμοι αρχικά από ΑΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

       Κυριακή 19-05-2013: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες στην κεντρική Μακεδονία. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακά πάντως και μέχρι το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Νεφώσεις αστάθειας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Θράκη όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες ή τοπική καταιγίδα. ’νεμοι στο Κρητικό από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη απο μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλά επίπεδα στην νότια Κρήτη, την Λακωνία, την βορειοδυτική Πελοπόννησο, τον κάμπο της Κωπαϊδας και την ανατολική Φθιώτιδα και τοπικά έως τους 33 βαθμούς Κελσίου και τον Θεσσαλικό κάμπο τοπικά έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.

       Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. ’νεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στα κεντροδυτικά προάστια και στο Θριάσιο οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερες.

       Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων νωρίς το πρωί. Σταδιακά πάντως και από τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. ’νεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν/ΝΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

       Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
       Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
       Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
       Προγνωστικός χάρτης πεδίων αιρωπτερισμού: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2859
       Προγνωστικός χάρτης ορειβατικών διαδρομών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=211


       Επόμενη βδομάδα:

       Η επόμενη βδομάδα (20 έως 26 Μαΐου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες εκτός από τα βορειοανατολικά που θα υπάρχουν νεφώσεις αστάθειας με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από την Τρίτη. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή με νεφώσεις και αστάθεια σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.

       Πηγή: YouWeather.com
       www.YouWeather.com

       Life is an adventure!

       Σχολιασμός


       • #8
        καλησπερα κ καλη επιτυχια Δημητρη. Παντως στην Παρασκευη κ τουλαχιστον θερμοκρασιακα στην Αθηνα επεσες μεσα , καθως η Τ ακομα κ σε κεντρικους σταθμους δεν ξεπερασε τους 27.. και εριξε κ τους ομοβρους του. Πολλα μπραβο κ συνεχισε την καλη προσπαθεια
        carpe diem - αδραξε την ημερα

        If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

        Σχολιασμός

        Working...
        X