Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Αναφορές Ιουνίου 2020

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Καλησπέρα,
  οι πάγοι στην αρκτική στα χειρότερά τους ever, ελπίζουμε σε ανάκαμψη σύντομα!

  Σχολιασμός


  • #17
   Με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω. Ο Ρυθμός μείωσης των πάγων πιο μεγάλος από ποτέ κ μεταφράζεται σε απόλυτους αριθμούς περί τα 500.000 τχμ λιγοτερος πάγος από το ελάχιστο του 2012! Δεν πάνε καλά τα πράγματα.

   Βέβαια για να προλάβω αντιδράσεις αυτό δεν σημαίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ότι συνεχίζουμε να θερμαινομαστε αφού ακόμα κ αν η τάση θέρμανσης διακοπεί η θάλασσα ΔΕΝ συγχρονίζει αμέσως.

   Από την άλλη είναι ένα ακόμα ανησυχητικό σημάδι. Ας ελπίσουμε η κλίση να βελτιωθεί κ να γίνει λιγότερο αρνητική στη συνεχεια.
   Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

   Σχολιασμός


   • #18
    Από τις 20/7 περίπου κ μετά υπάρχει αξειωσημειωτο φρένο στην πτώση των πάγων! Από δω κ μετά αν ο Ρυθμός μείωσης γίνει ίδιος με τον Ρυθμό μείωσης του 12 οι πάγοι σε απόλυτους αριθμούς θα είναι τουλάχιστον όσοι τότε ( εκεί κατά τις 20/9)
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

    Σχολιασμός


    • #19
     Πραγματικά εντυπωσιακή η συμπεριφορά του βόρειου πολικού πάγου φέτος.

     Ενω πήγαινε με πολύ αρνητική κλίση δλδ μειώνονταν ταχύτατα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να υπολείπεται μέχρι κ μισό εκατομμύριο τ.χλμ από τον πάγο του 2012 (τον ελάχιστο πάγο από τότε που γίνονται μετρησεις )

     ξαφνικά η κλίση έγινε πολύ λιγότερο αρνητική με λίγα λόγια φρεναρε τόσο ώστε ( εδώ για μένα είναι το εντυπωσιακό) ο Ρυθμός μείωσης να είναι σε επίπεδα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ λίγο δλδ πριν την ανάκαμψη.

     Για να δούμε πως θα συνεχίσει. Η λογική λέει ότι θα αυξηθεί πάλι η ταχύτητα μείωσης όμως τελικά δεν θα πέσουμε ( προσωπική εκτίμηση) κάτω από τα επίπεδα του 12.
     Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

     Σχολιασμός


     • #20
      μεγάλη κακοκαιρία έρχεται τις επόμενες μέρες. Πολλά μοντέλα μας δίνουν αστάθεια και μετά την λίμνη. Επιτέλους μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον!
      Ο Στόχος για το καλοκαίρι είναι να μην καούμε! Και ο στόχος για τον επόμενο χειμώνα είναι και θα συνεχίζει να είναι ΕΝΑΣ!! http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=6&code=0&mode=0&heure=6&jour=1 8&mois=1&annee=2019&archive=1

      Σχολιασμός

      Working...
      X