Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Δεύτερη ευκαιρία προ των πυλών...

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Δεύτερη ευκαιρία προ των πυλών...

  Κύριοι η ευκαιρία να δούμε το Σύνταγμα χιονισμένο φαίνεται να πλησιάζει. Οι αντικυκλωνικές συνθήκες στην Δυτική Ευρώπη φαίνεται να επιμένουν οπότε θα περιμένουμε και τα αντίστοιχα δωράκια! Είναι νωρίς ακόμα, θα γίνει ντέρμπυ μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ελπίζω να γευτούμε το κυρίως πιάτο εμείς! Καλή μας επιτυχία λοιπόν..

 • #2
  Φίλε μου, στο μυαλό μας υπάρχουν σενάρια αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η άνοιξη παίζει δυνατά.
  Είναι πάρα πολύ νωρίς για θέμα κακοκαιρίας που απέχει 8-10 μέρες.
  Η επόμενη μπορεί να είναι και σε 10 μήνες. Δεν ξέρεις ακόμη.

  Σχολιασμός


  • #3
   Χιονισμένο Σύνταγμα δεν φαίνεται σε κανένα μοντέλο... ως ευχή όμως δεκτό !
   THE PARTY IS OVER...

   Σχολιασμός


   • #4
    Όπως έχω ξαναγράψει πολλάκις στο φόρουμ (από τον Σεπτέμβρη που είμαι μέλος) ο φετινός Γενάρης και Φλεβάρης κρύβουν τουλάχιστον από μια έκπληξη με έμφαση στους ανατολικοπροσήνεμους (σύμφωνα με το Cfs). Του Γενάρη το γευτήκαμε και ήταν σούπερ. Του Φλεβάρη ακόμα όχι, αλλά θεωρώ ότι θα αρχίσει σιγά σιγά να φαίνεται όλο και πιο καθαρά στα μοντέλα. Για το cfs έχω ξαναναφέρει ότι από το φθινόπωρο έδειχνει κάτι καλό για 15 Φλεβάρη και μετά. Όσον αφορά τα φρέσκα στοιχεία τα μοντέλα αρχίσουν και βλέπουν τη τάση αυτή, πιστεύω όμως ότι θα έχουμε μεγαλύτερου βεληνεκούς αυλώνα και ίσως τραβήξει με καμιά back door μέχρι 2-3 Μάρτη. Φυσικά μπορεί να έρθει και η Άνοιξη, όμως πιστεύω ότι σε μία τέτοια εξέλιξη, θα είχαμε πιο τρανταχτές ενδείξεις (π.χ. μεγαλύτεροι μ.ο. θερμοκρασιών στα ενσεμπλς..) και πιο ζωηρό υποτροπικό..

    Σχολιασμός


    • #5
     Καλησπέρα σε όλους! Το gfs έχει δώσει ήδη το σύνθημα, πάμε για ωραίες καταστάσεις, πραγματικά θα πρέπει να είμαστε πολυ άτυχοι για να χαλάσει κάτι...Αφήστε τα μοντέλα και πηγαίντε κανένα σούπερ μάρκετ να αγοράσετε καμιά προμήθεια και...οι υπερβορείοι κανένα γκαζάκι, μας βλέπω πάλι χωρίς ρεύμα Πέρα από τη πλάκα φαίνεται να έχει διάρκεια και δυναμικό αίτιο οπότε όπου χρειάζεται προσοχή να έχουν όλοι το νου τους και εν τέλει ας το απολαύσουμε, τέτοιες διατάξεις σκάνε κάθε 10 χρόνια και βάλε!

     Σχολιασμός


     • #6
      Καλησπέρα! Είναι προφανές ότι πάμε σε μία '' untraceable '' ψυχρή εισβολή που 150 % θα μοιράσει '' δωράκια-έκπληξη '' σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Τώρα, αν λάβουμε σοβαρά τα προγνωστικά μοντέλα, θα διαρκέσει περίπου ένα 24ωρο και θα ευνοηθούν ξεκάθαρα οι πιο Β και ΒΔ περιοχές του Λεκανοπεδίου (ακόμα και η Μαλακάσα με βάση τα μοντέλα είναι οριακά για κάτι πολύ καλό), αλλά σίγουρα καμία σχέση με εκείνη του φετινού Γενάρη (όσον αφορά τις χιονοστρώσεις). Απο περιοχή σε περιοχή θα έχει μεγάλη διαφορά και σε φαινόμενα αλλά και θερμοκρασιακή. Τώρα αν κλασ@@@@ λίγο τα μοντέλα και θεωρήσουμε ότι απλά δεν μπορούν να υπολογίσουν τη συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή (ξεκάθαρα υποστηρίζω αυτή την άποψη), όλα είναι πιθανά και...αναμένονται σίγουρα εκπλήξεις ακόμα και για το Σύνταγμα (άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος ). Όσοι νιώθετε απογοητευμένοι και γκρινιάζετε σταματήστε να κοιτάτε χάρτες (και ειδικά οι γρουσούζηδες ) και περιμένετε 2 μερούλες.

      Σχολιασμός


      • #7
       Καλησπέρα! Απ'ότι φαίνεται η κακοκαιρία που τόσο πολύ προμόταρα και σας τα έκανα τσουρέκια, έθαψε μόνο την Εύβοια...Έπεσα ξεκάθαρα έξω, τέλος! Αν έβγαινε αυτό το ιστορικό που έδειχναν τα μοντέλα τώρα θα παραμιλούσαμε, οπότε ίσως του χρόνου...Η αλήθεια είναι ότι βασίστηκα πολύ στα επίμονα σενάρια του cfs (τέλη Αυγούστου με αρχές Οκτώμβρη) για πολλαπλές εισβολές από 15 έως τέλη Φλεβάρη, το οποίο ναι μεν ως ένα βαθμό επιτεύχθει αλλά καμία σχέση με την δυναμική που το έδινε.

       Σχολιασμός

       Working...
       X