Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

23 Μαρτίου 2018: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ...

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • 23 Μαρτίου 2018: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ...  Στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση στις 10:00 πμ στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΜΥ, ενώ από τις 13:00 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, το προσωπικό της Υπηρεσίας μας, θα περιμένει το κοινό και τα ΜΜΕ για τους ξεναγήσει στον χώρο μας και να το ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Μετεωρολογία.
  Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό (ΠΜΟ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Μετεωρολογική Εταιρεία (ΕΜΤΕ), διοργανώνει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, στις εγκαταστάσεις της, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 14 στο Ελληνικό. Για τον φετινό εορτασμό ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός επέλεξε ως κεντρικό θέμα τις : « Έξυπνες Υπηρεσίες Καιρού και Κλίματος».
  Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας εκσυγχρονισμένων συστημάτων πρόγνωσης και έγκαιρης προειδοποίησης σε έναν κόσμο που πλήττεται ολοένα και συχνότερα από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως τα κύματα καύσωνα και οι καταστροφικές καταιγίδες που ταλαιπωρούν φέτος την Ευρώπη και την Αμερική...

  http://www.emy.gr/emy/el/meteorology/meteorology_day

  http://weatherparty.blogspot.gr/
  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Working...
X