πως φτιαχνουμε την ωρα?? γιατι μ λεει λαθος ωρα στον καθενα σας οταν γραφετε κατι...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
καλα καλα....ασε τα γλυψιματα τωραOriginally posted by j.s. View PostΜα φυσικά από την αρχή Τάκη
στα πηγαδια να σε δω.......τελη γεναρη
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Θέλω τη βοήθειά σας. Από τότε που μπήκε η νέα πλατφόρμα έχω πρόβλημα μόνιμης σύνδεσης. Κάθε φορά που μπαίνω, πρέπει να δίνω όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης παρότι τσεκάρω την επιλογη "Αυτόματη Σύνδεση". Η πλατφόρμα δεν κρατάει τα στοιχεία μου. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τη προηγούμενη πλατφόρμα. Καμμιά ιδέα;
Comment
-
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σε χειροτερο βαθμο. Καθε λιγα λεπτα με πετουσε εξω αν ημουν αδρανης στο φορουμ και εκανα 15 συνδεσεις την ημερα! Εκανα αναβαθμιση του browser (Mozilla 8.0.1 version) και πλεον δεν με πεταει εξω ΑΛΛΑ πρεπει παλι καθε φορα που μπαινω στη σελιδα να κανω Log-in. Οποτε απλα εχω συνεχως την καρτελα ανοικτη ολη μερα...Originally posted by pk View PostΘέλω τη βοήθειά σας. Από τότε που μπήκε η νέα πλατφόρμα έχω πρόβλημα μόνιμης σύνδεσης. Κάθε φορά που μπαίνω, πρέπει να δίνω όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης παρότι τσεκάρω την επιλογη "Αυτόματη Σύνδεση". Η πλατφόρμα δεν κρατάει τα στοιχεία μου. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τη προηγούμενη πλατφόρμα. Καμμιά ιδέα;
Comment
-
Aκυρο. Ακομα κι ετσι με πεταει εξω μετα απο λιγα λεπτα αδρανειας. Τα cookies ειναι ενεργοποιημενα.... Ο browser δεν φταιει. Τι αλλο μπορει να ειναι; Σπαζοκεφαλια....Originally posted by MountExplorer View PostΕιχα και εγω το ιδιο προβλημα σε χειροτερο βαθμο. Καθε λιγα λεπτα με πετουσε εξω αν ημουν αδρανης στο φορουμ και εκανα 15 συνδεσεις την ημερα! Εκανα αναβαθμιση του browser (Mozilla 8.0.1 version) και πλεον δεν με πεταει εξω ΑΛΛΑ πρεπει παλι καθε φορα που μπαινω στη σελιδα να κανω Log-in. Οποτε απλα εχω συνεχως την καρτελα ανοικτη ολη μερα...
Comment
-
Γειά σας και από μένα.Καλή η καινούρια πλατφόρμα,ακόμα είμαι στο στάδιο της εξοικείωσης μαζί της.Μια ερώτηση έχω:Avatar πως βάζουμε από ένα site-διακομιστή στο οποίο το έχουμε ανεβάσει;Προσπαθώ τόση ώρα να βάλω avatar και δεν τα καταφέρνω.Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
Avatar απο εδώ μπορείς να αλλάξεις http://forum.snowreport.gr/profile.php?do=editavatar επιλέγοντας την πρώτη επιλογή που λέει για URL. H 2η επιλογή είναι οταν θες να ανεβάσεις απο τον υπολογιστή σου την εικόναhttp://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment

τεζα σου λεω....................
είσαι Τάκη!!!
Comment