Αρχική Δημοσίευση από meteofok
+1 [i]"
Αρχική Δημοσίευση από meteofok
+1 [i]"
Αρχική Δημοσίευση από dirfi
τοσο πολλα εχετε????Εμενα δυστυχως δν ειναι πολυ μεγαλα ακομα αλλα για στολισμα ειναι μια χαρα....
"
Μετεωρολογικός σταθμός Πύργου, Νεάπολη
www.weatherlink.com/user/morelo/
Cam users.otenet.gr/~smackdow/camera.htm
τι ειναι λειλαντ ???Αρχική Δημοσίευση από dirfi
"
Video ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ...
Τραγκας για το 1821
Δεντρα!!Εχω τρελα με αυτα εχω γεμισει το τοπο γυρω γυρωΑρχική Δημοσίευση από kekos
)
οριστε ενα...ο γειτονας απεναντι εχει ηδη στολισει :P
"
κα εγώ έχω πολύ μεγάλο κήπο με τεράστια έλατα 45 χρόνων και κάτι λέιλαντ να με το συμπάθιο οποτε στόλισμα γιόκ μόνο σε ένα νεογέννητο ελατάκι θα ρίξει μερικά καλούδιαμεγώ λέω την Παρασκευή να καρναβαλίσω το σπίτι
ας κάνει και λιγο κρύο όμως όχι πάλι διψήφιες[i]
"
Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Και εμείς έχουμε λειλαντ αλλά δεν μ αρέσουν καθόλου! Μερικές χρονιές μάλιστα κόβαμε και στολίζαμε αντί για έλατο (πλαστικό συνήθως)
METFM χαρα στο κουραγιο σου!!!μπραβο!!!ωραια πραγματα!!!
εμεις παλι εχουμε βαρεθει και το φτιαχνουμε ταα τελευταια χρονια το δεντρο στις 23-24..δεν ειμαστε και μικρα παιδια για να τρελενομαστε για τα δεντρα και τα στολιδια πια..
η αδερφη μου που γεννησε πριν 2 εβδομαδες εχει στολισει εδω και 4 βδομαδες..την πρωτοχρονια λεει να ντυσει το μικρο αγιο βασιλη και να το βαλει κατω απο το δεντρο...[i]"
τα λειλαντ ειναι φοβερα φυτα.τρομερο υβριδιο,ευλογημενος αυτος που τα ανακαλυψε!! Πριν 4 χρονια βαλαμε 3 λειλαντ στον κηπο,και εχουν ξεπερασει στο υψος τα αλλα δεντρα που ειναι 15 ετων! Και πανεμορφη πρασιναδα ολο τον χρονο.Το προτινω ανεπιφιλακτα σε οσους θελουν γρηγορο πρασινο και ανθεκτικο.Ξεχνας να το ποτιζεις.
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Nαι ειναι γρηγορης αναπτυξης!!Και ειναι οτι πρεπει για φραχτη οταν τα κουρευεις...Αρχική Δημοσίευση από meteofok
Βεβαια πρεπει στην αρχη να τα προσεχεις γτ ειναι ευαλωτα σε εναν μυκητα που τα ξεραινει :P
σορρυ χαλασαμε το θεμα με τα λευλαντ...παντως χριστουγεννα ερχοντε και αυτοι οι στολισμοι δημιουργουν κλιμα χαρας και ζεστασιας ειδικα μεστις πολεις πως να το κανουμε ειναι ωραια [i]
Edited by: Morelo "
H Ευρώπη υποδέχεται τα Χριστούγεννα!
[i]
Παρίσι Λονδίνο, και Αθήνα.
Χρόνια πολλά και καλά σκουπίδια!
![]()
![]()
Edited by: Contanti "