EINAI μεν ασχετο με τον καιρο αλλα αυτην την εποχη ειναι ενα παρα πολυ σημαντικο θεμα για ολους.
ειχα ανοιξει 1 μηνα πριν στα ασχετο σχετικο θεμα αλλα πρεπει να το διαβασουν ολοι οσοι εχουν σκοπο να χρησιμοποιησουν στις διακοπες ως μεταφορικο μεσο το πλοιο super jet.
Το συγκεκριμενο πλοιο βιος και πολιτεια ιδιοκτησιας ανδρεα βγενοπουλου που αγνωστο πως απο το 2005 εχει καταφερει να μην αποσυρθει απο τις ελληνικες θαλλασες αφου ειναι το πλεον ακαταλληλο για την ελλαδα,συνεχιζει να προκαλει τρομο αλλα και τεραστια ταλαιπωρια με τα ταξειδια του...οταν τα κανει..για μηλο σαντορινη..
το συγκεκριμενο πλοιο εχει υποστει απο το 2005 σωρεια βλαβων εν πλω βαζοντας σε κινδυνο εκατονταδες ζωες.δοξα το θεο απο τυχη δεν ειχαμε χειροτερα.
απεκρυψε ακομη και μια βλαβη εν πλω που ηταν παρα πολυ επικυνδηνε και τιμωρηθηκε με το προστιμο-χαδι 20.000 ευρω.
μονο φετος ΚΑΙ τον ιουλιο χαλασε 12 φορες και μια ταξιδεψε με 8 μποφορ και εσπασε σαν καρυδοτσουφλο τρομοκρατωντας τους επιβατες.
το ταχυπλοο αυτο ειναι τραγικο ειναι πολυ μικρο και εχουν προστεθει θεσεις και κουβαλαει 400 ατομα σε ενα πολυ μικρο χωρο.
μετα τα 5 μποφορ ειναι παντελως αχρηστο για τις κυκλαδες και δεν συζηταμε οτι ολοι οσοι ταξιδευοΥν με 7 μποφορ ξερνανε αλλα κινδυνευΟΥν κιολας.ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΒΛΑΒΕΣ SUPER JET ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!!
EINAI DYNATON ΝΑ σιωπουν ολοι????
ειναι δυνατον να ρισκαρουν ζωες με ενα ποταμοπλοιο που ειναι ταχυπλοο στα λογια μονο οταν εχει καλη θαλλασα?πως δωθηκε στον σωτηρα της ολυμπιακης αδεια να βαλει ενα ακαταλληλο πλοιο στο αιγαιο?μεσα στα μελτεμια?πως??
στην ιδια γραμμη πλεουν το hoghtspeed kai to speed runner ταχυπλοα και αυτα στους 33 κομβους και αυτα αλλα ειναι διπλασια σε μεγεθος και σπανια χαλανε.
εγω ηταν να ταξιδεψω με αυτο 31/7 αλλα με πηραν τηλ και μου επεστρεψαν τα λεφτα γιατι λεει δεν μπορουσε να παει λογο θυελλας!!!οταν τους ειπα οτι εχει 5 βια 6 μποφορ μου απαντησαν και εσυ πως το ξερεις??????
βεβαια ολα τα δρομολογια εγιναν κανονικα εκεινο το πρωι και εγω πηγα με το σπιντ ρανερ χωρις κανενα προβλημα..ψευτες.
μα ηταν να γυρισω βεβαια με το σουπερ τζετ προχθες αφοθ δυστιχως ειχα παρει τα εισητηρια ενα μηνα πριν...
αμ δε!!!επειδη τα ηξερα πηγα απο μονος μου στο λιμεναρχειο μηλου και εκει εμαθα πρωτος οτι το αχρηστο πλοπιο ουτε τωρα θα ερχοταν μηλο με 6 μποφορ!!!ετσι μου αλλαξαν τα εισητηρια και γυθρισα σαν ανθρωπος με αλλο.
σημερα 2 μερες μετα το σοθπερ τζετ χαλασε παλι!!!και οσοι ειχαν εισητηριο πηραν συνολικα 8!!!!!πλοια για να ερθουν πειραια ενω το σουπερ τζετ εφτασε μετα 2 μερες!!!!!πειραια!!
ντροπη αηδια για το ασυλο στον βγενοπουλο.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ

Απάντηση με παράθεση