Snow Report Forum
Δεν έχετε συνδεθεί και υπάρχουν περιορισμοί

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 10 από 61

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ??

 1. #1
  Senior Member Το avatar του χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ
  Εγγραφή
  09-11-2005
  Περιοχή
  dionysos
  Μηνύματα
  40.563
  Οι καταβολές της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς το ελληνικό Δημόσιο τα τελευταία οκτώ χρόνια περιλαμβάνουν: ποσό 498.822.375 δρχ. για οφειλές παρελθόντων χρήσεων του νόμου 2121, ποσό 654.863.790 δρχ. για οφειλές παρελθόντων χρήσεων του νόμου 2166, ποσό 241.233.789 δρχ. για προσαυξήσεις του νόμου 2166, ποσό 31.525.494 δρχ. για οφειλές ρυθμισμένες με τον νόμο 2198 (σε τέσσερις δόσεις), 647.592.375 δρχ. για ρυθμίσεις του νόμου 2243 (48 δόσεις), 32.697.928 δρχ. για ρυθμίσεις του άρθρου 21 του νόμου 2243 (οκτώ δόσεις), 952.386.751 δρχ. για ρύθμιση χρέους ΦΠΑ των μεταγραφών των Ουκρανών Προτάσοφ και Λιτόφτσενκο με βάση τον νόμο 2166 και τέλος 51.083.900 δρχ. προσαυξήσεις του ΦΠΑ για τις μεταγραφές των ανωτέρω ποδοσφαιριστών. Ειδικά στην περίπτωση των πρώην σοβιετικών ποδοσφαιριστών η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξόφλησε τα χρέη προς την Ντιναμό Κιέβου μόλις προ ενός έτους και κατέβαλε 700 εκατ. δρχ. και ακόμη 250 εκατ. δρχ για οφειλές προς τρίτους (πχ. στη Λάρισα για τον Καραπιάλη). Εκτός την αποπληρωμή των χρεών υπάρχει ένας ακόμη τομέας όπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν συνεπής. Πρόκειται για τις πληρωμές προς το Δημόσιο από τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια πλήρωσαν 2.091.107.941 δρχ. και αυτό επισημαίνεται γιατί είναι από τις λίγες ΠΑΕ που αναγράφουν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τα ακριβή ποσά που δόθηκαν για τη μεταγραφή και την ανανέωση. Πέρυσι σε έρευνα του «Βήματος» είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των μηδενικών συμβολαίων στα οποία καταφεύγουν οι ελληνικές ΠΑΕ για να γλιτώνουν τα χρήματα που πρέπει να αποδώσουν στην Εφορία. Και τότε το εν λόγω ρεπορτάζ είχε προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα και είχε διαταχθεί έρευνα και προανάκριση. Τέλος αν συνυπολογίσει κανείς και ένα άλλο ποσό, ύψους 1.692.019.846 δρχ., το οποίο ο Ολυμπιακός κατέβαλε επίσης στο Δημόσιο για ΦΠΑ και φόρους μισθωτών υπηρεσιών, τότε τα χρήματα που έχει πληρώσει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό Δημόσιο είναι συνολικά περίπου 7 δισ. δρχ. (για την ακρίβεια 6.893.334.189 δρχ.).

  καμία ΠΑΕ ή ΚΑΕ δεν νομιμοποιείται να κατηγορήσει τον Ολυμπιακό ότι ευνοήθηκε από τις ρυθμίσεις με το ελληνικό Δημόσιο: «Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνεπής και δεν ευνοήθηκε. Κατέβαλε περισσότερα από 3 δισ. δρχ. για να ξεπληρώσει το χρέος του. Επίσης ήταν συνεπής προς τις υποχρεώσεις του και έδωσε 2 δισ. δρχ. προς το ελληνικό Δημόσιο για ΦΠΑ μεταγραφών, όταν άλλες ομάδες αναγράφουν στα συμβόλαια μικρότερα ποσά για να γλιτώνουν την Εφορία. Υπάρχουν πολλές ΚΑΕ που χρωστούν χρήματα, όπως ο Αρης και ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν φροντίζουν να ξεπληρώσουν. Αν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, π.χ., δεν μπορεί να είναι συνεπής ας πουλήσει το γήπεδο που της χάρισε η πολιτεία για να ξεχρεώσει». Η αποπληρωμή των χρεών ξεκίνησε το 1992, όταν το Πρωτοδικείο όρισε διοίκηση στον Ολυμπιακό και ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο που την είχε οδηγήσει η οικονομική διαχείριση των διοικήσεων Κοσκωτά και Σαλιαρέλη. Συνολικά τα τελευταία οκτώ έτη η ΠΑΕ κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο 3.110.206.402 δρχ. για να ξεπληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τις διοικήσεις του Ολυμπιακού από το 1987 ως το 1992. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια στο αρχικό χρωστούμενο ποσό των 872.478.812 δρχ. προστέθηκαν προσαυξήσεις ύψους 2.237.757.590 δρχ., με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που η ΠΑΕ ρύθμισε και ξεκίνησε να αποπληρώνει σε δόσεις να ξεπεράσει τα 3 δισ. δρχ.

  χρήματα που κατέβαλε η διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια για την εξόφληση των οφειλών της στο Δημόσιο καθιστούν οικονομικά υγιή την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία και σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης και τη δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου στου Ρέντη ανοίγουν νέοι δρόμοι για τον σύλλογο του Πειραιά. Ο κύριος εξ αυτών είναι η είσοδος στο Χρηματιστήριο. Λέγεται μάλιστα ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην αποπληρωμή των χρεών της, καθώς υπάρχει ο όρος ότι μια εταιρεία για να εισέλθει στο Χρηματιστήριο θα πρέπει να μην έχει χρέη. Αυτό όμως δεν αρκεί αφού απαιτείται επιπλέον πάνω από τρία χρόνια να είναι και κερδοφόρος. Ετσι προς το παρόν η είσοδος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Χρηματιστήριο δεν είναι δυνατή. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Ολυμπιακός, μέσω της οποίας ο σύλλογος μπορεί να βάλει τη μετοχή του στο Χρηματιστήριο Αθηνών και να ακολουθήσει στο μέλλον και η ΠΑΕ. Πρόσφατα ο πρόεδρος κ. Σ. Κόκκαλης μίλησε για τα μεγαλόπνοα σχέδια του Ολυμπιακού και της Θρύλος ΑΕ, η οποία έχει στην κατοχή της το σήμα του συλλόγου και τις εμπορικές δραστηριότητες που προέρχονται από αυτό.

  Οι μπουτίκ από τις οποίες διατίθενται προϊόντα με το σήμα του Ολυμπιακού αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Επίσης οι σύνδεσμοι οπαδών των Ερυθρολεύκων ανά την Ελλάδα είναι ένα μέσο για να διακινούνται προϊόντα με το σήμα του συλλόγου. Στη Θρύλος ΑΕ ανήκει και το επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού και στο μέλλον πολλές από τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται στο ανακαινισμένο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη στην ΠΑΕ. Αλλωστε στα μεγάλα αθλητικά κλαμπ της Ευρώπης το μεγαλύτερο μερίδιο από τις εισπράξεις τους προέρχεται από την εκμετάλλευση του σήματός τους, το κέτερινγκ στο γήπεδο και άλλες υπηρεσίες.


  Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

 2. #2
  Senior Member
  Εγγραφή
  22-09-2006
  Περιοχή
  athina
  Μηνύματα
  325
  για ονομα του θεου,στην κληρωση τα βαζεις τα φωνηεντα??????

 3. #3
  Senior Member Το avatar του χρήστη ΧΕΛΜΟΣ
  Εγγραφή
  11-09-2007
  Περιοχή
  Ανω Ιλισια 228μ
  Μηνύματα
  42.078
  Ετσι για να καταλαβουν καποιοι ποσο ευνοημενοι είναι.....(ΑΕΚ-ΠΑΟΚ)

 4. #4
  Senior Member Το avatar του χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ
  Εγγραφή
  09-11-2005
  Περιοχή
  dionysos
  Μηνύματα
  40.563
  ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΔΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟΥ.
  ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ είχε συμμετοχή σε ΑΕΛ,Καβάλα , Πανιώνιο μέσω μιας εταιρίας του.

  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΧΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ.ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ +200%????ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΠΑΜΕ 2 ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ?ΣΤΗΝ ΑΕΚ?ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ???
  ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

 5. #5
  Senior Member
  Εγγραφή
  30-10-2007
  Περιοχή
  peristeri
  Μηνύματα
  1.580
  πολυ σωστος......και με αποδειξεις και νουμερα!!!!ασ μας πουνε λοιπον και οι παοκτζηδες-αεκτζηδες κλπ με ποια λογικη θεωρουν οτι ο ολυμπιακος χρωσταει και οτι του χαριστηκε το κρατος!!!Δεν μας χαριστηκε κανεις!!!Αλλοι παιρνουν κρατικες επιχορηγησεις, αλλοι μπαινουν σε αρθρα εξυγιανσης, αλλοι εχουν γηπεδα με δημοσια δαπανη αλλοι ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 6. #6
  Senior Member
  Εγγραφή
  09-09-2005
  Περιοχή
  Ν.ΣΜΥΡΝΗ
  Μηνύματα
  356
  Ο Σφαλιαρέλης δεν μπήκε στην φυλακή λόγω του Ολυμπιακού. Ούτε ο Κοσκωτάς. Απλά ήταν το κάλυμα ο Ολυμπιακός, όπως και για τόσους και τόσους άλλους προέδρους.

  Το πραγματικα χρεη του Ολυμπιακου, επι πλεον των παραπανω (δηλαδή των μη πληρωμών προς το Δημόσιο), προέκυψαν από κλοπή του Δημοσίου χρήματος από τον τότε πρόεδρο (Κοσκωτά). Χρησιμοποιηθηκε για πληρωμες (αγορες) παικτων κυριως απο την Ελληνικη αγορα. Τα ποσα που δαπανηθηκαν, ηταν ανεφικτο να δαπανηθουν απο Ελληνικη ομαδα. Και οντως, δεν πληρωθηκαν απο Ελληνικη ομαδα, αλλα απο το Ελληνικο Δημοσιο. Το εμπορευμα" το καρπωθηκε ο κλεπταποδοχος, ο Ολυμπιακος δηλαδη. Με αυτον τον τροπο, εκτος της αμεσης κλοπης (για την οποια ευθυνεται ο τοτε προεδρος ομως ωφεληθηκε σκανδαλοδως για αλλη μια φορα ο Ολυμπιακος), ανεβηκε το συνολικο κασε των ποδοσφαιριστων (σαν την φουσκα του Χρηματηστηριου) σε υπερβολικα υψη, οι ανταγωνιστες αναγκαστηκαν να πληρωσουν υπερογγα ποσα ακομα και για να κρατησουν τους παικτες τους (θυμασαι την περιπτωση μεταγραφης του Σαραβακου σε Ολυμπιακο. Αρα εκτος της κλοπης ειχαμε και αθεμιτο ανταγωνισμο."

 7. #7
  Senior Member
  Εγγραφή
  30-10-2007
  Περιοχή
  peristeri
  Μηνύματα
  1.580
  o Koσκωτας μπηκε φυλακη γιατι υπεξαιρεσε χρηματα του Ελληνικου κρατους!!!το τι τα εκανε τα χρηματα αυτα ειναι αλλο καπελο!!!το σιγουρο ειναι πως αφησε τα χρεη στον ολυμπιακο και φυσικα οπως ειδες και τα στοιχεια που ανεφερε ο Γιαννης, ο ολυμπιακος ξεπληρωσε και με το παραπανω!!!!!!τωρα περι αθεμιτου ανταγωνισμου δεν νομιζω οτι υφισταται θεμα, απο την στιγμη που ειμαστε σε ελευθερη αγορα!!!!δηλαδη αν ο κοκκαλης αποφασισει να δωσει 10.000.000 ευρω για τον Γιαννη τον Γκουμα χτυπαει τον Παναθηναικο με αθεμιτο τροπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Edited by: THURT

 8. #8
  Senior Member Το avatar του χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ
  Εγγραφή
  09-11-2005
  Περιοχή
  dionysos
  Μηνύματα
  40.563
  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mil
  Ο Σφαλιαρέλης δεν μπήκε στην φυλακή λόγω του Ολυμπιακού. Ούτε ο Κοσκωτάς. Απλά ήταν το κάλυμα ο Ολυμπιακός, όπως και για τόσους και τόσους άλλους προέδρους.


  Το πραγματικα χρεη του Ολυμπιακου, επι πλεον των παραπανω (δηλαδή των μη πληρωμών προς το Δημόσιο), προέκυψαν από κλοπή του Δημοσίου χρήματος από τον τότε πρόεδρο (Κοσκωτά). Χρησιμοποιηθηκε για πληρωμες (αγορες) παικτων κυριως απο την Ελληνικη αγορα. Τα ποσα που δαπανηθηκαν, ηταν ανεφικτο να δαπανηθουν απο Ελληνικη ομαδα. Και οντως, δεν πληρωθηκαν απο Ελληνικη ομαδα, αλλα απο το Ελληνικο Δημοσιο. Το εμπορευμα" το καρπωθηκε ο κλεπταποδοχος, ο Ολυμπιακος δηλαδη. Με αυτον τον τροπο, εκτος της αμεσης κλοπης (για την οποια ευθυνεται ο τοτε προεδρος ομως ωφεληθηκε σκανδαλοδως για αλλη μια φορα ο Ολυμπιακος), ανεβηκε το συνολικο κασε των ποδοσφαιριστων (σαν την φουσκα του Χρηματηστηριου) σε υπερβολικα υψη, οι ανταγωνιστες αναγκαστηκαν να πληρωσουν υπερογγα ποσα ακομα και για να κρατησουν τους παικτες τους (θυμασαι την περιπτωση μεταγραφης του Σαραβακου σε Ολυμπιακο. Αρα εκτος της κλοπης ειχαμε και αθεμιτο ανταγωνισμο.
  ο κοσκωτας ξερεις γιατι μπηκε φυλακη???λες να ηθελε να κανει μεγαλυτερο τον ολυμπιακο και γ αυτο εκλεβε το δημοσιο(!!!)για να παρει ποδοσφαιριστες???καμμια σχεση!"
  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

 9. #9
  Senior Member Το avatar του χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ
  Εγγραφή
  09-11-2005
  Περιοχή
  dionysos
  Μηνύματα
  40.563
  Μετά το 81, δεκάδες επιχειρήσεις βρέθηκαν με συνολικά χρέη 350 δισεκατομμύρια, ποσό που σε σημερινές δραχμές πλησιάζει το τρισεκατομμύριο. Το τεράστιο αυτό ποσό κατόρθωσαν να κλέψουν οι καπιταλιστές-ιδιοκτήτες τους, με μια σειρά από κλασικές απάτες, ανάλογες μ' αυτές του Κοσκωτά, κι ανάλογα με το είδος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του καθένα. Κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι το γεγονός ότι ενώ άφησαν τις επιχειρήσεις τους να βουλιάζουν φορτώνοντας τα χρέη τους στο κοινωνικό σύνολο, οι ίδιοι έκλεψαν και τσέπωσαν τα δάνεια διοχετεύοντας τα ή σε άλλες επιχειρήσεις τους, εδώ ή στο εξωτερικό, ή στις καταθέσεις τους στις ξένες τράπεζες. Σκαλιστήρης, Στράτος-Κατσάμπας της Πειραϊκής-Πατραικής, Τσάτσοι των Τσιμέντων Ηρακλής, Κιοσέογλου των Τσιμέντων Χαλκίδος, Φιξ, Αγγελόπουλοι της Χαλυβουργικής, Μποδοσάκης-Αθανασιάδης με τη Λάρκο-Πυρκάλ, είναι μόνο μερικά απ' τα πιο γνωστά ονόματα. Έχουμε λοιπόν μια δεύτερη ομάδα από «Κοσκωτάδες».

  Σ' αυτό λοιπόν το τεράστιο σκάνδαλο των προβληματικών, το σκάνδαλο των σκανδάλων, της κλοπής απ' το λαό και τη χώρα, ενός περίπου τρισεκατομμυρίου από μια χούφτα απατεώνες μεγα-λοκαπιταλιστές, ποιος -εκτός απ' την 17Ν- πολιτικός φορέας, ποιος βουλευτής ποιο έντυπο ζήτησε αυτό που ζητάνε σήμερα για λόγους δήθεν κάθαρσης, την κατάσχεση των μετοχών και των περιουσιακών στοιχείων των ιδοχτητών τους.

  Ποιος ζήτησε να εφαρμοστεί και στις προβληματικές που ξεπουλιούνται, αυτό που απαιτούν απ' τους Χιώνη και Αρφανή για την Τράπεζα Κρήτης, δηλαδή ν' αναλάβουν οι νέοι ιδιοχτήτες να πληρώσουν τα χρέη που πλήρωσε ο ελληνικός λαός; Ποιος ζήτησε να κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία π.χ. του Σκαλιστήρη;

  Ας αποφασίσουν λοιπόν. Ή το μέτρο αυτό της κατάσχεσης είναι απαραίτητο και σωστό για την εξυγίανση και κάθαρση και τότε πρέπει να γενικευτεί και να εφαρμοστεί και στους άλλους «Κοσκωτάδες» των προβληματικών, ή ισχύει μόνο για τον Κοσκωτά οπότε δεν είναι ούτε κάθαρση ούτε εξυγίανση αλλά απλά εξόντωση του και πόλεμος ανάμεσα σε ανταγωνιστικά συμφέροντα ομίλων της άρχουσας τάξης.

  ο κοσκωτας δεν υπεξερεσε απο τραπεζες συνολικα 30εκ δολλαρια.ο ολυμπιακος βεβαια δεν καρπωθηκε τιποτα εκτος απο αρχικες αμοιβες σε συμβολαια παικτων τα οποια και εξοφλησαν τελικα οι επομενοι προεδροι.ο ολυμπιακος ξεπουλησε και παικτες για να μπορεσει να τα καταφερει ενω τα χρεη του ηταν αποκλειστικα το φπα και το φμυ αυτων των μεταγραφων.το σκανδαλο κοσκωτα ειχε αποδεκτες πολιτικα προσωπα που βεβαια αθωοθηκαν λογο αφβιβολιων,επεσε η κυβερνηση.ο παπανδρεου πηγε στο δικαστηριο κατηγορουμενος.και ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ.
  Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

 10. #10
  Senior Member Το avatar του χρήστη drbalm
  Εγγραφή
  07-09-2006
  Περιοχή
  katw apo to sinnefo
  Μηνύματα
  1.525
  Γιάννη βάζεις επιλεκτικά αποσπάσματα από ένα άρθρο εφημερίδας που γράφτηκε το 2000 αρχικά. Μετά απαντάς με απόσπασμα από προκήρυξη της 17 Νοέμβρη για να αποδείξεις τι?

  <a href=http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&amp;f=12952&amp;m=A62&amp;aa =1" target="_blank">http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&amp;f=12952&amp;m=A62&amp;aa =1</a>

  http://www.eksegersi.gr/prokirikseis17N/29.htm
  "

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
 •  
 • BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας