Ανακοίνωση

Collapse

Καλώσορίσατε στο νέο μας φόρουμ!

Αναβαθμιστήκαμε ξανά με νέα πλατφόρμα με σημαντικά περισσότερες δυνατότητες.Διορθώνουμε τα όποια προβλήματα εμφανίζονται με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.Καλή συνέχεια σε όλους μας!
See more
See less

1o Peugeot MTB Open

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • 1o Peugeot MTB Open

  Ο Ε.Ο.Σ. Σερρών και η Λ.Α.Μ. Σερρών συνδιοργανώνουν , υπό την αιγίδα του « Φορέα διαχείρισης ορεινού όγκου Λαϊλιά», τον 1ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας
  PEUGEOT - MTB-OPEN στις 9 Σεπτεμβρίου 2007 στον Λαϊλιά Σερρών.

  Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κυκλική διαδρομή ( XC) μήκους 5,2km (6 γυροι ). Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από το Σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στις 10:00πμ. Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο.

  Ο αγώνας είναι ανοικτός για δηλώσεις συμμετοχής στις παρακάτω κατηγορίες:
  1. βετεράνων ανδρών πάνω από 35 ετών
  2. ανδρών 18-35 ετών
  3. εφήβων
  4. παίδων
  5. γυναικών

  Για την συμπλήρωση της κατηγόριας απαιτούνται 6 συμμετοχές.

  Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγόριας.

  Στους νικητές των ανδρών (18 έως 35 ετών ) καθώς επίσης και στους βετεράνους (πάνω των 35 ετών) θα δοθούν χρηματικά έπαθλα ως εξής:

  1ος 400 ευρώ
  2ος 200 ευρώ
  3ος 100 ευρώ

  Στους νικητές των μικρότερων κατηγοριών καθώς και στις γυναίκες θα δοθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά δώρα  Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση lamsmtb@yahoo.gr ή στο Fax 23210 39044. Εγγραφές στην γραμματεία του αγώνα για δήλωση παρουσίας, παραλαβή αριθμού και φακέλου του αγώνα το αργότερο 1 ώρα πριν τον αγώνα.

  Στους αγωνιζόμενους που το επιθυμούν προσφέρεται διαμονή την παραμονή του αγώνα στον παραδοσιακό ξενώνα της Χρυσοπηγής Σερρών.

  Για την οργάνωση
  Κιοσσές Σωκράτης
  Τηλ. 6942059684
  Sfendami Mountain Festival
  www.sfendami.gr
Working...
X